Een greep uit ons werk

portfolio

Een greep uit onze kartonnen displays.
Wij ontwikkelen en produceren goed plaatsbare én betaalbare kartonnen display materialen.

kartonnen displays
portfolio

Een greep uit ons werk
Thematafel-display-Etos-_1_

Perskindol

OTC Medical

Thematafel Display

Deze thematafel display wordt zonder topkaartje geplaatst. de dispenser met gratis sachets staat gefixeerd in een interieur en de makkelijk pakbare sprays aan één zijde daarvan. Om de ruimte optimaal te benutten staat de 3 Active Gel verpakkingen iets verhoogd achter de sachet dispenser.
Kruidvat-Hotspot Display-Vrouw-A. Vogel

A. Vogel

A. Vogel

Hotspotdisplay

Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte voorzijde verdwijnt er geen zichtbaarheid te diep in het schap en ontstaat er een mooi goed leesbaar communicatie vlak. De prijsactiecommunicatie plaatste we wat hoger om afdekking door de Kruidvat-schapstroken te voorkomen.
's Oliver parfum, Kruidvat Kartonnen Display

's Oliver

Maurer & Wirtz

Hongkong display

Deze display kan op verschillende plaatsen bij Kruidvat ingezet worden. Ontworpen voor de zogenaamde “Hongkong” displays zien we deze ook achter de toonbank op het schap. Dit model display (hoge rug ipv een topkaart) wordt universeel ingezet voor meerdere producten en acties voor Maurer & Wirtz
Trekpleister OTC Kartonnen Display

Lucovitaal

PK Benelux

OTC Display

Deze displays is geschikt op te plaatsen op het permanente OTC/VMS display rek De OTC display is een permanente display met topkaarthouder waarop 4 schapdisplays geplaatst kunnen worden. De display biedt de gelegenheid om belangrijke productinformatie naar de consument te communiceren en om seizoen specifieke producten extra onder de aandacht te brengen. Bij zowel Kruidvat Nederland als Trekpleister wordt er gebruik gemaakt van een OTC display. Kruidvat België heeft deze display niet. Deze display is opgemaakt worden in de Trekpleister huisstijl.
Etos toonbankdisplay Leenarts Suncare (2) (002)

Leenarts Suncare

OTC Medical

Toonbankdisplay

Toonbankdisplay voor Etos, passend op het voorgeschreven formaat van 25 x 30 x 30 De 16 producten staan in een minigolf displaytje met een extra communicatie rand aan de zijkant.
Mycosan Healthdisplay Kruidvat

Mycosan display

OTC Medical

Healthdisplay

Deze display komt in het stalen presentatie rek “De healthdisplay” bij Kruidvat
Dr. Leenarts Thematafeldisplay Etos

Dr. Leenarts

OTC medical

Thematafeldisplay

Soort display: Thematafeldisplay voor Etos. Maximale afmeting voor deze display is 43 x 22 x 22, in wordt aangegeven geen topkaart te gebruiken, als de basis van de display onder de 22 cm zit passen we wel een topkaart toe tot aan de voorgeschreven 22 cm
Yeauty & Pretty Me Combinatiedisplay

Yeauty & Pretty Me

OTC medical

Combinatie display (2 merken)

Deze display wordt geplaatst op de nieuwe Beauty Fun display bij Kruidvat De display is bestemd voor het tijdelijk aanbieden van verrassend, afwisselend en betaalbaar assortiment met een “beauty-karakter” om jongere doelgroepen aan te spreken en zo extra traffic te genereren in de winkel. De afmetingen van de Beauty Fun display zijn 42 cm breed, 24 cm diep en een maximale hoogte van 32,5 cm
Fluimucil OTC display Kruidvat

Fluimucil

OTC medical

OTC display Kruidvat

Deze display is een zogenoemde “OTC display en staat bij Kruidvat Fluimucil kan worden gebruikt bij luchtwegaandoeningen waarbij het moeilijk is om op te hoesten als gevolg van verklevingen van slijm.
S Oliver Thematafeldisplay Etos

S. Oliver “Here and Now”

Maurer & Wirtz

Thematafel display Etos

Deze display komt op de Thematafel display bij Etos. De gepresenteerde producten “Here and Now for Men” is een nieuw parfum van s.Oliver voor mannen en werd uitgebracht in 2023. De geur is aquatisch-fris Here and Now for Women (Eau de Toilette) is een nieuw parfum van s.Oliver voor dames. De geur is zoet-bloemig.
Disney Multivitamines Healthzuildisplay Kruidvat

Disney Frozen Multivitamines Gummies

OTC Medical

Hotspot display (Kruidvat)

Disney Frozen Multivitaminen Gummies zijn multivitaminen bevatten belangrijke multivitaminen en mineralen. Disney Frozen Multivitaminen Gummies hebben een heerlijke smaak en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De gummies zijn gemaakt in de vormen van je favoriete karakters van Disney. Disney Frozen Multivitaminen Gummies zijn een goede aanvulling op een gezonde voeding.
A Vogel Healthbooster Kruidvat

A. Vogel

A. Vogel

Healthbooster (Kruidvat)

A.Vogel NL Healthzuil KV Immuunspray presenteert het nieuwe product van A. vogel de Immuunspray. Deze staat tezamen met een deel van het Echinaforce assortiment in deze opvallend “natuurlijke”display.

A. Vogel

A. Vogel

Healthzuil display

Deze display (voor op de Healthzuil) wordt geplaatst bij Kruidvat Nederland. De display is FSC® gecertificeerd.
Lucovitaal Minigolf Display

Lucovitaal Rode Gist Rijst

Klant PK benelux

Minigolf display

Deze minigolf display is voor plaatsing op de Hongkong zuil bij Kruidvat.

Disney Multivitamines Gummies

OTC Medical

Minigolf display, offset gedrukt. Velformaat 72cm x 102cm

Disney Gummies Frozen Multivitaminen zijn zachte gummies in fruitige smaken in de vorm van de figuurtjes van de Disney-film ‘Frozen’. Actie: Disney Multivitamines met gratis beker
Viatris Connect Box Nascholingsmagazine

Viatris Connect

Viatris Connect

Minigolf box

Box voor het aanvragen van het Nascholingsmagazine (Viatris Connect) Viatris staat komende 2 dagen op de DDD – NVGE congres in het NH Conference Center Koningshof in Veldhoven. Bezoekers kunnen een aanvraagkaart invullen en deze inleveren in de box op de stand van Viatris. Met de aanvraagkaart kan het Viatris Connect Magazine aangevraagd worden. Viatris brengt deze dan persoonlijk langs. Met Viatris Connect blijft de zorgverlener op de hoogte van relevante informatie in het vakgebied. Viatris Connect is een informatieplatform voor en door collega’s uit het vakgebied, met (event)nieuws, interviews, wetenschap en gratis servicematerialen. De box is productie van XCJ reclameproductie, digitaal geprint én geplot van minigolf.

Yeauty

OTC Medical

minigolf toonbankdisplay

Dit display wordt geplaatst bij Kruidvat Nederland en België De display is FSC® gecertificeerd.
Lucovitaal Magnesium Minigolf Display

Lucovitaal Magnesium

PK Benelux

minigolf display

Magnesium is goed voor de spieren, omdat het een rol speelt bij het behouden van soepele en sterke spieren. Magnesium is ook goed voor het skelet, doordat het de botten ondersteunt en een rol speelt bij de botaanmaak. Deze display presenteert diverse toedieningsvormen van Magnesium met de actie 1 +1 gratis Deze minigolf display is voor plaatsing op de Healthzuil (Kruidvat België) en presenteert een deel van het assortiment van Magnesium Lucovitaal.

Drs. Leenarts

OTC Medical

minigolf kartonnen schapdisplay

Deze minigolf kartonnen schapdisplay wordt geplaatst bij Trekpleister. Deze presenteert een deel van het assortiment dagcréme en dag & nachtcreme. Deze display wordt zonder topkaart geplaatst. De schuinoplopende achterwand biedt derhalve nog voldoende communicatie ruimte.

TABAC Wild Beat

Maurer & Wirtz

Klapdisplay

Een zogenaamde “klapdisplay” voor ‘S Oliver Here & Now (een merk van Mäurer & Wirtz). Deze display gemaakt van 2mm grijsboard (dubbelzijdig bedrukt) kan plat met of zonder producten verstuurd worden. Deze is doormiddel een eenvoudige handling op te zetten door de retailer.

s.Oliver Here & Now

Maurer & Wirtz

Klapdisplay

Een zogenaamde “klapdisplay” voor ‘S Oliver Here & Now (een merk van Mäurer & Wirtz). Deze display gemaakt van 2mm grijsboard (dubbelzijdig bedrukt) kan plat met of zonder producten verstuurd worden. Deze is met een eenvoudige handling op te zetten door de retailer.

Dr. Hauschka

Zonbescherming

Route 66

parfum

Biofreeze

thera pearl

A. vogel

Echinaforce

Ultimate Black

Otto kern

Ice Blue

4711

isle of paradise

self-tanning drops

Voorbeeld kartonnen displays van XCJ kartonnendisplays.nl

Fluimicil

Zambon

Dr. Leenarts

Dermatologische suncare

Lucovitaal

Collageen & haar

Disney

Multivitaminen

Lucovitaal (belgië)

Collageen & haar

Lucovitaal

Multivitaminen

Route 66

Parfum

Audispray

Healthzuil display

Waarom displays van xcj?

we werken o.a. voor deze merken:

Hoogwaardig karton dat FSC gecertificeerd is

Onze onafhankelijke productielocaties maken dat we een breed gamma aan kartonnen displays kunnen creëren. We gebruiken de volgende soorten karton: golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze soorten. Het karton dat wij gebruiken is 1,5 mm of 3 mm. Al onze kartonnen displays kunnen we FSC gecertificeerd leveren. Het FSC keurmerk wordt toegekend aan hout en papier wanneer deze afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen.

×