soorten kartonnen displays bij XCJ

DISPLAYS

Kartonnen displays zijn onmisbaar om producten onder de aandacht te brengen bij de retailers.

soorten kartonnen displays bij XCJ

Kartonnen displays zijn onmisbaar om producten onder de aandacht te brengen bij de retailers en bewijzen dagelijks hun nut door het direct meetbaar verhogen van de omloopsnelheid. Wij werken voornamelijk voor de farmaceutische en cosmetische industrie.

De displays met producten kunnen op strategische plekken bij de retailer worden gepositioneerd, bijvoorbeeld op de toonbank of bij de ingang.
Of op de daartoe bestemde plekken als kopstellingen, OTC meubels, counterdisplay posities, hotspot, nieuw platform meubel, kassakoopjesdisplay, nieuwmeterdisplay, flankdisplay, leverancierskop of zijwangen presentatiezuilen.

Met een “branded” kartonnen display vestig je de aandacht op het product.
Dat is nodig, want een aankoopbeslissing wordt vaak binnen een paar seconden al gemaakt.
Hierbij is niet alleen het design belangrijk: natuurlijk moet de display opvallen, maar het dient ook te passen bij het product en de uitstraling hiervan.
Een goed gepositioneerde display vergroot de omloopsnelheid.
Bij de ontwikkeling van een display houden we al rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit.

Waarom displays van xcj?

soorten kartonnendisplays bij xcj

vloerdisplay

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

Vloerdisplays worden ingezet om een introductie onder de aandacht te brengen, als er een premium wegegeven wordt, bij een speciale actie of als er zoveel volume weggezet wordt dat het niet in het vaste schap past.

schapdisplay

afmetingen (breedte x diepte x hoogte x hoogte topkaart)

Schapdisplays worden ingezet als er een premium wordt weggeven, bij een introductie, bij een speciale actie, of als er zoveel volume weggezet wordt dat het niet in het vaste schap past.

nieuwmeterdisplay

afmetingen (breedte x diepte x hoogte x hoogte topkaart x hoogte schaprand)

Schapdisplays worden ingezet als er een premium wordt weggeven, bij een introductie, bij een speciale actie, of als er zoveel volume weggezet wordt dat het niet in het vaste schap past.

kassakoopjedisplay

afmetingen (breedte x diepte x hoogte)

Het kassakoopje is een aanbieding die op het kassameubel wordt gepresenteerd. De doelstelling is om de klant vlak voor het afrekenen te confronteren met een laagdrempelige aanbieding.

flankdisplay

afmetingen (breedte x diepte x hoogte)

En flankdisplay is een goede mogelijkheid om producten/acties extra onder de aandacht te brengen.De flankdisplay wordt aangekleed met zijstroken, A4 topkaart en 5 prijskaarten.

zijwangen
presentatiezuil

afmetingen (breedte x hoogte)

Aan beide zijden van een flankdisplay kan ook een zijwangen presentatiezuil geplaatst worden. Dit is een goede mogelijkheid om producten/ acties nog meer onder de aandacht te brengen.

leverancierskop

Een leverancierskop is een extra kop om producten te promoten, bijvoorbeeld bij een introductie. De kop kan geheel aangekleed worden met POS-materialen, zodat die goed opvalt.

verzendbaarheid
van uw displays
met validpallet.com

Bij ontwikkeling van een kartonnen display houden we rekening met de verzendbaarheid. ValidPallet berekent een optimale manier om uw pallets te beladen. Besparing van tijd en geld.

Hoogwaardig karton dat FSC gecertificeerd is

Onze onafhankelijke productielocaties maken dat we een breed gamma aan kartonnen displays kunnen creëren.
We gebruiken de volgende soorten karton: golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze soorten. Het karton dat wij gebruiken is 1,5 mm of 3 mm. Al onze kartonnen displays kunnen we FSC gecertificeerd leveren.
Het FSC keurmerk wordt toegekend aan hout en papier wanneer deze afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen.

×